HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Άμεση επέμβαση των συνεργείων - Δόθηκαν σε κυκλοφορία οι δρόμοι που είχαν πρόβλημα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλα προβλήματα προξένησε η ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε από το μεσημέρι στα Καλάβρυτα, είχε σαν είχαν σαν συνέπεια να σημειωθούν πολλά π...

Μεγάλα προβλήματα προξένησε η ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε από το μεσημέρι στα Καλάβρυτα, είχε σαν είχαν σαν συνέπεια να σημειωθούν πολλά προβλήματα κυρίως στην Πούντας - Καλαβρύτων, όπου σε τρία σημεία κοντά στο Μέγα Σπήλαιο, σημειώθηκαν κατολισθήσεις με συνέπεια την διακοπή της κυκλοφορίας για περίπου μιάμιση ώρα, στην Ζαχλωρού που έπεσαν φερτά υλικά και έκλεισαν το δρόμο στην είσοδο του χωριού και στην διασταύρωση με Δουμενά και στις Αυλές Καλαβρύτων. Νρίτερα το μεσημέρι στον Οδοντωτό Διακοπτού – Καλαβρύτων, έπεσαν φερτά υλικά με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας η σιδηροδρομική γραμμή.
Μετά από επίπονες και άμεσες προσπάθειες των συνεργείων Περιφέρειας και Δήμου με την συνδρομή Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, οι δρόμοι καθαρίστηκαν και δόθηκαν στην κυκλοφορία. Στην Ζαχλωρού μόνο, δόθηκε μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τις εργασίες να συνεχίζονται.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλο το μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου

Έκτακτο δελτίο σε ισχύ
Σύμφωνα με την ΕΜΥ
Την Τετάρτη (24-08-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν από νωρίς το πρωί την ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και το μεσημέρι - απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Την Πέμπτη (25-08-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι - απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.
Την Παρασκευή (26-08-2022), σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές αλλά προοδευτικά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.