HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνοικία το όνειρο

Εκεί που οι μυρωδιές και οι γεύσεις μπλέκονται με το εμπορικό κομμάτι των Καλαβρύτων, εκεί που καθημερινά συνυπάρχουν ντόπιοι και επισκέπτε...

Εκεί που οι μυρωδιές και οι γεύσεις μπλέκονται με το εμπορικό κομμάτι των Καλαβρύτων, εκεί που καθημερινά συνυπάρχουν ντόπιοι και επισκέπτες της περιοχής, εκεί στην "Γειτονιά των γεύσεων" με ένα σκηνικό που θύμιζε γλέντι σε ταινία του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, με πολύ μουσική και κέφι, οι Καλαβρυτινοί διασκέδασαν απόψε 18 Αυγούστου στην κάτω αγορά των Καλαβρύτων (πλατεία παλαιά ΚΤΕΛ) με λαϊκά και ρεμπέτικα ακούσματα.
Την ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΚ - Σπήλαια Λιμνών Καστριών, και την Τοπική Κοινότητα Καλαβρύτων στα πλαίσια των εκδηλώσεων "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022".
Οι εικόνες μοναδικές, με τον κόσμο να διασκεδάζει και να γίνονται όλοι μια μεγάλη παρέα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές (Πολιτιστικό, Πρόεδρο Καλαβρύτων και ΔΗΚΕΚ) και στους καταστηματάρχες εστίασης (Βαρβιτσιώτη, Κελάρι και Σπιτικό) για την άψογη συνεργασία και σε όλα τα εμπορικά μαγαζιά που συνέβαλαν.
Αυτό που μένει, είναι να γίνει, επιτέλους η "παγωμένη" εδώ και χρόνια ανάπλαση του εμπορικού αυτού κέντρου, ώστε η ιστορική γειτονιά των Καλαβρύτων να συνεχίζει να χαρίζει όμορφες εικόνες σε μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες.
Δείτε εικόνες όπως τις κατάγραψε το kalavrytanews.com

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.