HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Ευχαριστούμε Δήμο Καλαβρύτων, All Season και Βασίλη Τσαβαλά

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, αποχαιρέτησε τα Καλάβρυτα και εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Δήμο και All Season. Μετά από 6 «γεμάτες» μέρε...

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, αποχαιρέτησε τα Καλάβρυτα και εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Δήμο και All Season. Μετά από 6 «γεμάτες» μέρες παραμονής στα Καλάβρυτα, επιστρέφει στην βάση και να συνεχίσει την δουλειά της στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου, στην Περιβόλα. Το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο κλειστό γυμναστήριο των Καλαβρύτων και στη συνέχεια, αφού γευμάτισαν στο ξενοδοχείο All Seasons, πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα. Η διοίκηση του Απόλλωνα και όλα τα μέλη της αποστολής, ευχαριστούν τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής για όλες τις διευκολύνσεις σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας μας. Ξεχωριστό ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου All Seasons Lida και ιδιαίτερα στον ιδιοκτήτη, Βασίλη Τσαβαλά για την άριστη φιλοξενία και τις παροχές προς τα μέλη της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.