HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

50χρονος έστησε καρτέρι και πέταξε στη πρώην γυναίκα του υδροχλωρικό οξύ

Επίθεση με χημικό υγρό που δέχθηκε μία 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline...

Επίθεση με χημικό υγρό που δέχθηκε μία 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, ο 50χρονος που συνελήφθη το ίδιο βράδυ, παραφύλαγε στο σκοτάδι τη γυναίκα, και όταν αυτή πήγε στις 4 το πρωί να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε, πετώντας της το καυστικό υγρό.
Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει. Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο κουκουλοφόρος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.
Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το καυστικό υγρό προκάλεσε χημικό έγκαυμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ, μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.