Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βραδιά γέλιου για 400 και πλέον θεατές κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι (ΦΩΤΟ)

Με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι περισσότεροι από 400 θεατές απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά θεάτρου με άφθονο γέλιο από τις ξεκαρδιστικές α...

Με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι περισσότεροι από 400 θεατές απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά θεάτρου με άφθονο γέλιο από τις ξεκαρδιστικές ατάκες της παράσταση «Της θείας τα καμώματα» που απέδωσε μοναδικά η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κλάγκου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του Αγίου Ανδρέα Σκεπαστού. 
Εξαιρετικές ερμηνείες, άριστη σκηνοθεσία και ξεχωριστά σκηνικά και κοστούμια και κυρίως πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο.
Οι πετυχημένες ατάκες του έργου από όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αποζημιώσαν το κοινό που έφυγε κατενθουσιασμένο. Πρόκειται για μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΡΑΟΥΣ !! (2010)», του γνωστού θεατρικού δίδυμου του Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα. Είναι η ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων, που προσπαθούν, με χίλιους τρόπους, να εξαπατήσουν το Δημόσιο και να αποσπάσουν εύκολο χρήμα.
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.