HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται 4ήμερος καύσωνας

Η κακοκαιρία που εκδηλώθηκε με ισχυρές καταιγίδες και σφοδρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα τελευταία εικοσιτετρά...

Η κακοκαιρία που εκδηλώθηκε με ισχυρές καταιγίδες και σφοδρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, υποχωρεί για να δώσει τη θέση της σε υψηλές θερμοκρασίες που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα κλιμακωθούν έως το Σάββατο στέλνοντας τον υδράργυρο έως στους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του αναφέρει για τις θερμοκρασίες που ανεβαίνουν από αύριο. Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος σημειώνει: «Οι καύσωνες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χαρακτηρίζονται κυρίως από 3 πράγματα, από τη διάρκεια τους (δηλαδή πόσο θα διαρκούν όταν εμφανίζονται), από τη συχνότητα τους (δηλαδή κάθε πόσο εμφανίζονται) αλλά και από την ένταση τους (δηλαδή πόσο φτάνει η μέγιστη θερμοκρασία)».
Και συνεχίζει ο κ. Καλλιάνος: «Η θερμοκρασία σταδιακά θα αρχίσει να ανεβαίνει από αύριο αλλά συνθήκες καύσωνα θα βιώσουμε από την Πέμπτη 18 Αυγούστου και μέχρι την Κυριακή 21 Αυγούστου. Ο καύσωνας που θα έρθει επομένως, με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, αν δεν αλλάξει κάτι στα επόμενα τρεξίματα των προγνωστικών μοντέλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.