HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στο λιμάνι Αργοστολίου - Νεκρός 37χρονος

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας, σε Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν στο λιμάνι Αργοστολίου...

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας, σε Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν στο λιμάνι Αργοστολίου, στην Κεφαλονια, έπεσε στην θάλασσα, στο σημείο που φτάνουν τα φέρι μποτ από το Ληξούρι.
Η τραγωδία σύμφωνα με το efimeridakefalonia.gr/, ξεκίνησε λίγο πριν από τις 10:00 σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Αργοστολίου, δυστυχώς ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, όταν ο 36χρονος συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της πόλης μας.
Ο 36χρονος, όπως λένε οι μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν το συμβάν, θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του και τα… πέτυχε με αυτόν τον τρόπο. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες και οι ανακρίσεις από το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό αυτόν άνδρα το απονεωημένο διάβημά του. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.