HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: "Οι παραστάσεις μας 1978 - 2020" του Κώστα Κλάγκου σε μια πρωτότυπη και εξαιρετική εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

Μια εξαιρετική όσο και πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κλάγκου "Οι παραστάσεις μας 1978 - 2020", πραγματοποιήθηκε χθες...

Μια εξαιρετική όσο και πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κλάγκου "Οι παραστάσεις μας 1978 - 2020", πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο προαύλιο χώρο του Αγίου Ανδρέα Σκεπαστού. Μέσα από έξυπνα δρώμενα που θύμιζαν τις παραστάσεις που έχουν παιχτεί τα τελευταία χρόνια στο Σκεπαστό από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κώστα Κλάγκου, θυμηθήκαμε όλα όσα έχει προσφέρει ο κ. Κλάγκος, στον τόπο μας και στον πολιτισμό. 

Για το βιβλίο του "Οι παραστάσεις μας 1978 - 2020" και για τον συγγραφέα, μίλησε ο δάσκαλος χορού και υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων στο Πολιτιστικό Οργανισμό Πάτρας, Χρήστος Γιαννόπουλος, ενώ προλόγισε την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεωργία Γιαννακαρίου. Ακολούθησαν, έξυπνα σκετς από τα παιδιά της θεατρικής ομάδας που θύμισαν τις επίπονες πρόβες των παραστάσεων. Το συντονισμό είχε η κα Εύη Ρεστέμη και αναγνώσεις κριτικών κειμένων η κ. Γεωργία Παλληκάρη.

Ήταν μια απίθανη βραδιά τιμής σε ένας σπουδαίο σκηνοθέτη και άνθρωπο. 

Για τον Κώστα Κλάγκο και το βιβλίο διαβάστε περισσότερα στο κείμενο της Ευτυχίας Παπαναγιώτου (ΕΔΩ)


{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.