HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite

Tην Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 θα ξεκινήσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Formula Kite, Kitefoil & TT:R, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στ...

Tην Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 θα ξεκινήσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Formula Kite, Kitefoil & TT:R, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο Αχαΐας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.
Τη διοργάνωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος έχει αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλός Πατρών και το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).
Την Τρίτη 30/8/2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα, στην οποία θα συμμετέχουν οι διοργανωτές. Στη διάρκεια αυτής η Οργανωτική Επιτροπή θα παρουσιάσει λεπτομέρειες για το τετραήμερο Πρωτάθλημα και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Η διεξαγωγή του έχει τεράστια σημασία, καθώς είναι το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά την οριστική αναγνώριση του αθλήματος ως Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια! Μέσα από τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Δρέπανο, θα συσταθεί η Εθνική ομάδα του αθλήματος, η πρώτη στην ιστορία του. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του αθλητικού μέρους, τη διοργάνωση θα πλαισιώνουν και διάφορες παράλληλες δραστηριότητες αλλά και μουσικό φεστιβάλ με live από γνωστές μπάντες, καθώς και street food. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, οι οποίοι εκτός από τον αγώνα, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε όλες τις δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.