HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο σημαντικά τουρνουά σε Καλάβρυτα και Πάτρα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego

Δύο σημαντικά τουρνουά προετοιμασίας έχει ετοιμάσει να πραγματοποιηθούν η Patras Stratego Team. Καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται προ...

Δύο σημαντικά τουρνουά προετοιμασίας έχει ετοιμάσει να πραγματοποιηθούν η Patras Stratego Team. Καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών, η προετοιμασία των αθλητών της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας είναι στα …κόκκινα.
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το Open Patras, στην Πάτρα και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 15 Ιουλίου το Summer Open Kalavryta, στα Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα, το Open Patras θα φιλοξενηθεί στο Abelos event&more στο Πλατάνι και οι συμμετέχοντες καλούνται να βρίσκονται στις θέσεις τους στις 3 το μεσημέρι. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου της Patras Stratego Team, ενώ για όσους δεν είναι μέλη υπάρχει συμμετοχή στα 7 € των ενηλίκων και 5 € τα παιδιά.
Το Summer Open Kalavryta που είναι το τρίτο της σειράς των προτουρνουά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και με αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων, θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής στο χώρο του Δημοτικού Πέτρινου κτιρίου στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων (πλ. Πετιμεζαίων).
Στις 9:30 μπορεί να προσέλθει ο οποιοσδήποτε θέλει να γνωρίσει το Stratego και τους κανονισμούς του, ώστε οι αγώνες να ξεκινήσουν στις 10:30. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!
Οι δύο διοργανώσεις ακολουθούν τους κανονισμούς της ISF και θα διεξαχθούν σε 5 γύρους αγώνων με σύστημα κληρώσεων Swiss Perfect.
Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται με επικοινωνία σε κάθε μέσω της Patras Stratego Team και στο 6982221639.
Για την οργάνωση των φετινών δράσεων της Patras Stratego Team, υποστηρίζουν θερμά το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, το café Poolevard, η Leonil Hellas, το Abelos café&more, το café το Νέον, οι εκδόσεις Ψυχογιός και η Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian TV, ο Wave97.4, το Καλάβρυτα News και η Ώρα των Καλαβρύτων, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησος και το pelop.gr, το Kalavryta Press,το SpoudaZo.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.