HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Η πρόκριση για τον Ολυμπιακό θα κριθεί στον Πειραιά

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι Χάιφα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων που διεξήχθη την Τετάρτη στο Ισραήλ, για τον β...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι Χάιφα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων που διεξήχθη την Τετάρτη στο Ισραήλ, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Η ομάδα του Πειραιά, στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα για την εφετινή σεζόν, προηγήθηκε μόλις στο 7' με τον Ζινγκερνάγκελ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο επίσημο ντεμπούτο του, ωστόσο εν τέλει είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με ένα τυχερό γκολ του Χαζίζα, ενώ προηγουμένως βέβαια είχαν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, έχοντας μεταξύ άλλων δύο ακυρωθέντα γκολ ως οφσάιντ και ένα δοκάρι.
Κοινώς έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε στο τέλος το συγκρότημα του Μαρτίνς, που πάντως παρέμεινε αήττητο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA από τον Αύγουστο του 2016
Πλέον τα πάντα όσον αφορά στην πρόκριση θα κριθούν στον αγώνα ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7), όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο, χωρίς ωστόσο να ποντάρει στο εκτός έδρας γκολ (σ.σ.: ο κανονισμός αυτός δεν ισχύει πια).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.