Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων: Β΄ έκδοση του πνευματικού ποιητικού η «Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ»

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαρίστως ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις «ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαρίστως ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις «ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ», η Β΄ έκδοση του πνευματικού ποιητικού έργου υπό τον τίτλο «Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», του πολυβραβευμένου Λογοτέχνη κ. Ιωάννη Π. Ιωαννίδη.
Πρόκειται περί ενός εξαιρέτου υμνητικού αφιερώματος στην Παναγία την Μεγαλοσπηλαιώτισσα, η επανέκδοση του οποίου συνέπεσε χρονικώς με την επιστροφή της χαριτοβρύτου Ιεράς Εικόνος, μετά από δύο χρόνια και τέσσερις μήνες, στην ιστορική Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, κατόπιν της επιτυχούς συντηρήσεως και αποκαταστάσεως αυτής από την Διεύθυνση Συντηρήσεως Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας.
Η εν λόγω επιμελημένη και καλαίσθητη έκδοση διακρίνεται από ποιητική αρτιότητα, μεστό θρησκευτικό περιεχόμενο και ιεροπρεπές εκκλησιαστικό ύφος, αποτελώντας έκφραση βαθυτάτης πίστεως και σεβασμού προς την “Θεοτόκον και Μητέρα του Φωτός”.
Η Ιερά Μητρόπολή μας, διά του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου, συγχαίρει τον εκλεκτό και ταλαντούχο δημιουργό, μελετητή του Μικρασιατικού Ελληνισμού και Πολιτισμού και της Χριστιανικής Λογοτεχνίας κ. Ιωάννη Π. Ιωαννίδη, εκφράζοντας εγκάρδιες ευχές το έργο του να τύχει ευρείας αποδοχής από το θεοσεβές και φιλόθρησκο πλήρωμα της Εκκλησίας μας, προσέτι δε ο Δωρεοδότης Κύριος να του χαρίζει υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο συγγραφικό του έργο.
Επιπροσθέτως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εκφράζει με βαθύτατο σεβασμό τις ένθερμες ευχαριστίες του προς τον Σεβάσμιο Προκάτοχό του, τον από Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, ο οποίος με ειλικρινή ευλάβεια προς το Πάνσεπτο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, ανέλαβε την δαπάνη για την επανέκδοση του εν θέματι ποιητικού έργου.
Κατόπιν των προαναφερθέντων, ενημερώνουμε ότι το βιβλίο «Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ» διατίθεται δωρεάν από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» (δ/νση: Ερμού 21, Αίγιο — τηλ.: 26910-29333).

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.