HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εφιάλτης στο Φάληρο

Tον απόλυτο εφιάλτη έζησε ο Ολυμπιακός στον αγώνα ρεβάνς του με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό μέσα στο «Γ. Κα...

Tον απόλυτο εφιάλτη έζησε ο Ολυμπιακός στον αγώνα ρεβάνς του με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος μάλιστα συνοδεύτηκε από μία πολύ βαριά ήττα.
Οι Πειραιώτες, μετά το 1-1 στο Ισραήλ, ήθελαν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για είσοδο στους ομίλους, ωστόσο πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και εν τέλει συνετρίβησαν με 4-0 από το συγκρότημα του Μπακχάρ.
Έτσι διατηρήθηκε η κακή παράδοση που έχει απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα συνεχίσει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 4 και 11 Αυγούστου, ενώ από τη μεριά της η Μακάμπι Χάιφα θα παίξει για την είσοδο στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Πιερό, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο 61' και στο 65'. Ο Σερί άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87' ο Φανί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λήξη του αγώνα οι εναπομείναντες (αρκετοί άρχισαν να αποχωρούν από το 65', όταν και έγινε το 0-3) φίλαθλοι του Ολυμπιακού γιούχαραν την ομάδα τους, ενώ μάλιστα από την πλευρά των οργανωμένων ακούστηκε το όνομα του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος σύμφωνα με τον Μαρτίνς, δεν χωράει στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.