HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμή...

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο αεροβόλο, ένα πιστόλι κρότου αερίου, με ένα γεμιστήρα και δεκατέσσερα φυσίγγια κρότου αερίου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, με (35) φυσίγγια, το οποίο κατείχε παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) με (38) φυσίγγια, το οποίο κατείχε παράνομα.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι για το κατασχεμένο κυνηγετικό όπλο, καθώς και για ένα ακόμα όπλο είχε δηλωθεί κλοπή τον Απρίλιο του 2022 από τον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παράνομη είσοδο στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος άνδρας προσποιούμενος ενδιαφερόμενο αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με πολίτη, που είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης ηλεκτρικής συσκευής σε ιστοσελίδα και συμφώνησαν για τη αγοραπωλησία.
Στη συνέχεια ο δράστης έπεισε τον παθόντα να ακολουθήσει ηλεκτρονικό σύνδεσμο, το οποίο προερχόταν ψευδώς από περιβάλλον τράπεζας και ο παθόντας εισήγαγε τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα ο δράστης να μεταφέρει από το λογαριασμό του παθόντα σε λογαριασμό τρίτου, το χρηματικό ποσό των (2.200) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.