Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοβαρό τροχαίο στην Αρχαία Ολυμπία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά τη νύχτα στην είσοδο του χωριού Χελιδόνι, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς ΙΧ εξετράπη της...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά τη νύχτα στην είσοδο του χωριού Χελιδόνι, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς ΙΧ εξετράπη της πορείας του και οι δύο επιβαίνοντες φέρεται να έχουν τραυματιστεί.
Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα (ένας άνδρας, οδηγός – μία γυναίκα περίπου 30 ετών ) εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τρακάρει. Οι πρώτες πληροφορίες και οι αναφορές των κατοίκων υποστηρίζουν πως η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της ενώ φαίνεται πως είχε τραύματα σε κεφάλι και θώρακα.
Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο «τούμπαρε» και το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών. Έπειτα, οι κάτοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και έτσι μεταφέρθηκαν οι δύο στο Γ.Ν Πύργου.
Από: ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.