HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδιναν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή της Καλλιθέας Πατρών για να ελέγξουν πλήρως την φωτιά που εκδηλώ...

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδιναν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή της Καλλιθέας Πατρών για να ελέγξουν πλήρως την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένονταν εναέρια μέσα που θα βοηθούσαν στον έλεγχο της πυρκαγιάς που το βράδυ είχε δημιουργήσει δύο μέτωπα . Το ένα στην περιοχή της Καλλιθέας κοντά στην "111" και το δεύτερο μέτωπο είχε "κινηθεί" στο ορεινό τμήμα της περιοχής, προς Πλατανόβρυση, που ήταν και ιδιαίτερα δύσβατο και δεν μπορούσαν εύκολα να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες.
Ο Συντονιστής πυροσβεστικών υπηρεσιών, Πελοποποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων, υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, μιλώντας στο tempo24 αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φωτιάς στην Καλλιθέα εστιάζοντας στο γεγονός πως απέτρεψαν οι δυνάμεις την επέκταση σε κατοικημένες περιοχές. Ενώ για τις βραδινές ώρες σημείωσε την επικινδυνότητα της προσέγγισης των πυροσβεστών , καθώς στον ορεινό όγκο που έκαιγε η φωτιά ήταν σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση.
Όσοι κινούνται στην περιοχή της 111 και προς Χαλανδρίτσα πρέπει να έχουν ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, καθώς λόγω των καπνών έχει περιοριστεί η ορατότητα.
Μάλιστα για τον λόγο αυτό έχουν δοθεί οδηγίες και περιπολικά της ΛΕΑΣ βρίσκονται σε επίκαιρα σημεία και ενημερώνουν οι αστυνομικοί τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.