HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καβάλας, λίγο πριν τις 11 το βράδυ καθώς έπεσε αεροσκάφος στον δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με τ...

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καβάλας, λίγο πριν τις 11 το βράδυ καθώς έπεσε αεροσκάφος στον δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με το Παλαιοχώρι. Σύμφωνα με τον διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Λιτσαράκο, το αεροσκάφος, που είναι κάργκο συνετρίβη 40 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Καβάλας πηγαίνοντας από τη Σερβία προς την Ιορδανία, δήλωσε βλάβη στο FIR Αθηνών και θέλησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Καβάλα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.
Στο σημείο της πτώσης κατευθύνονται πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στα γύρω χωριά διακόπηκε η ηλεκτροδότηση.
Η πυροσβεστική καλεί τους πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο να απομακρυνθούν γιατί περιέχει επικίνδυνα υλικά. Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή σε ακτίνα 500 μέτρων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το αεροσκάφος είναι Antonov An-12BK της Meridian Airways Cargo 






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.