Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νεογέννητο δελφίνι σε παραλία του Αιγίου

Ένα νεογέννητο δελφίνι εμφανίστηκε σε παραλία του Αιγίου προκαλώντας το ενδιαφέρον, αλλά και την άμεση κινητοποίηση των ειδικών, προκειμένο...

Ένα νεογέννητο δελφίνι εμφανίστηκε σε παραλία του Αιγίου προκαλώντας το ενδιαφέρον, αλλά και την άμεση κινητοποίηση των ειδικών, προκειμένου να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.
“Νεογέννητο ζωνοδέλφινο εμφανίστηκε στη παραλία στο Αίγιο και μας ενημέρωσε η ΑΝΙΜΑ. Δόθηκαν οδηγίες για απομάκρυνση του πλήθους στο λιμεναρχείο Αιγίου και ειδοποιήθηκαν και οι κτηνίατρος μέλη του Δικτύου Κτηνιάτρων του ΑΡΙΩΝ στη περιοχή να συνδράμουν εφοσον απαιτηθεί όπως και στον κ. Στέλιο Σταυρουλάκη που είχε σκάφος να το αφήσουν λίγο βαθύτερα μήπως και η μητέρα του τριγυρίζει στη περιοχή. Αισίως το περίεργο δελφίνι απομακρύνθηκε μόνο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει επανεμφανιστεί. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τον ΑΡΙΩΝ σε περίπτωση που αυτό το δελφίνι ή κάποιο άλλο βρεθεί σε κάποια παραλία προκειμένου να δοθούν οδηγίες” αναφέρει ο οργανισμός ΑΡΙΩΝ σε σχετική ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.