Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Η εορτή της Αγίας Άννας στο γραφικό Ιερό Ναό της Αγίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κοίμηση της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης τίμησε σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, η Εκκλησία μας. Στο γραφικό εξωκλήσι, της Αγίας Άννης στο Σκεπα...

Την Κοίμηση της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης τίμησε σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, η Εκκλησία μας. Στο γραφικό εξωκλήσι, της Αγίας Άννης στο Σκεπαστό, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας, παρουσίας πλήθους πιστών. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης και Ιεροκύρηξ της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων και Εφημέριος Σκεπαστού πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Μπίρμας και ο Ιεροδιάκονος Θεόδωρος Γεωργακόπουλος, με ιεροψάλτες τον Ιερομόναχο Γερμανό και τον Ανδρέα Χρόνη.
Παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Ευθύμιος Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ανδρέας Μπάλιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκεπαστού Γεωργία Γιαννακαρίου και πολλοί άλλοι. 
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσέφερε κεράσματα στο ειδυλλιακό περίβολο του Ναού.
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.