HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Με λαμπρότητα και πρωταγωνιστές τους νέους ο εορτασμός της Αγίας Μαρίνας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στην γραφική Γουμένισσα Καλαβρύτων, σε ένα χωρίο που αντιστέκεται στο χρόνο και "κρατιέται ζωντανό", με ικανούς ανθρώπους τόσο στ...

Στην γραφική Γουμένισσα Καλαβρύτων, σε ένα χωρίο που αντιστέκεται στο χρόνο και "κρατιέται ζωντανό", με ικανούς ανθρώπους τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στον δραστήριο σύλλογο και κυρίως με την συμμετοχή πολλών νέων και με έναν άξιο εφημέριο τον πρ. Αριστείδη Πριονά, εορτάσθηκε με λαμπρότητα η Αγία Μαρίνα.
Απόψε, παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου, συνοδεία Ιερέων της καθ' ημάς Μητροπόλεως.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των νέων που συμμετείχαν ενεργά στην πανήγυρι του χωριού τους
Παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Φλογεράς, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σφαραγκούλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζυγούρας, ο πρώην Υπουργός κ. Τσιτουρίδης, Πρόεδροι Κοινοτήτων, φορέων και Συλλόγων. 
Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους του χωριού. Την Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Αγίας θα συνόδευσαν οι ιερείς, οι τοπικές αρχές και πλήθος πιστών υπό των ήχων της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων. 



{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.