HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών...

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο (πιστόλι), ένα φυσίγγιο και μία γεμιστήρα με επτά φυσίγγια.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ανήλικης για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 12χρονη, διότι εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.
Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρα της ανήλικης για παραμέληση της εποπτείας της ανήλικης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, παραβιάζοντας παράλληλα τον χρόνο παράτασης άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων κατά μια ώρα και πέντε λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.