Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ζωοκτονία εξ αμελείας», του Νίκου Παπακωνσταντόπουλου στο Σοποτό

Τι θα συμβεί όταν δύο παλιοί συμμαθητές συναντηθούν όταν έχουν περάσει τα εξήντα; Οι μνήμες, τα γεγονότα της νεανικής γυμνασιακής ζωής του...

Τι θα συμβεί όταν δύο παλιοί συμμαθητές συναντηθούν όταν έχουν περάσει τα εξήντα; Οι μνήμες, τα γεγονότα της νεανικής γυμνασιακής ζωής τους, περνούν σαν νερό κελαρυστό εμπρός τους. Όταν δε θυμηθούν την πρώτη γυναίκα ειρηνοδίκη στον τόπο τους, όλα περνούν εμπρός από τους θεατές σαν ταινία σινεμά. Μαζί τους σε ρόλους πρωταγωνιστή, ένας χήρος, μια χήρα, μια μάρτυς και μια γραμματέας με αγκαλιά της, την ελληνικήν του Μπαμπινιώτη. Ααα και πάνω απ’ όλα δύο βασταγούρια!!!!
Τι δεν ξέρετε τι είναι τα βασταγούρια;;; Ελάτε στον στο Σοποτό 30 Ιουλίου για να μάθετε!!!

Όσοι πιστοί προσέλθουν θα απολαύσουν την Αφροδίτη Δημητρακοπούλου, τον Γιώργο Δημητρακόπουλο και την παρέα τους από του "Ταξιδευτές της Πρόζας", που υπόσχονται να ταξιδέψουν το κοινό σε ένα ατέλειωτο ταξίδι γέλιου και χαράς με την κωμωδία "Ζωοκτονία εξ Αμελείας" του Λειβαρτζινού συγγραφέα και λαογράφου Νίκου Παπακωνσταντόπουλου.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.