HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

56 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, από Ω/18:00/19-07-2022 έως Ω/18:00/20-07-2022, εκδηλώθηκαν 56 δασικές πυρκαγιές. Οι π...

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, από Ω/18:00/19-07-2022 έως Ω/18:00/20-07-2022, εκδηλώθηκαν 56 δασικές πυρκαγιές.
Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.
Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στον ορεινό όγκο της Πεντέλης επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της πυρκαγιάς είναι σε ύφεση και αντιμετωπίζονται μικρές εστίες στις περιοχές Διώνη, Δασαμάρι, Ανθούσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι. Συνδρομή παρέχουν δυνάμεις που έχουν διατεθεί από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, η τοπική αυτοδιοίκηση με μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ, μεγάλη δύναμη εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντές των ομάδων Πολιτικής Προστασίας, η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βένιζα Μεγάρων είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 34 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για εναέριο συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες ΟΤΑ. και η ΕΛ.ΑΣ.
Με εντολή Αρχηγού ΠΣ σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αττικής.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.