HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Το δίκτυο ύδρευσης δεν είναι για άρδευση - 200αρια στους παραβάτες

Σύμφωνα με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, Προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι υδρευτικές ανάγκες των οικιών και καταστημάτων των οικισμών της ...

Σύμφωνα με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, Προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι υδρευτικές ανάγκες των οικιών και καταστημάτων των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, ΙΕΡΑΡΧΟΥΝΤΑΙ, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Κανονισμού Ύδρευσης, ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, που θα πρέπει να καλύπτονται πρωταρχικά από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης. 
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στην υδροδότηση των οικιών και καταστημάτων της Δημοτικής Ενότητας, λόγω της υπερκατανάλωσης και της λειψυδρίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. 
Παραβάτες της πιο πάνω διάταξης τιμωρούνται με πρόστιμο διακόσια (200) ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής διακόπτεται η παροχή επί 7ήμερο και διώκονται σύμφωνα με το άρθρο 459 του Ποινικού Κώδικα. Η επανασύνδεση της παροχής υδροδότησης γίνεται μετά την καταβολή του προβλεπόμενου τέλους επανασύνδεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.