HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, έ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για υπεξαίρεση.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα της κερδοφόρας επένδυσης σε κρυπτονομίσματα, τον έπεισε να καταθέσει σε εικονική ιστοσελίδα, που λειτουργούσε ως ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων περισσότερα από 45.000 ευρώ, τα οποία αφαίρεσε από τον λογαριασμό του.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για υποθέσεις απατών και διακίνησης ναρκωτικών, ως εξής :
ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών και
δέκα καταδικαστικές αποφάσεις Εισαγγελικών Αρχών της Λειβαδιάς, Λάρισας, Καρδίτσας, Αγρινίου, Πατρών, Λαμίας και Αμαλιάδας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολικά ποινή φυλάκισης είκοσι τεσσάρων ετών και δυο μηνών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ με το πρόσχημα εκτέλεσης εργασιών της αφαίρεσε 550 ευρώ και κοσμήματα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.