HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το γέλιο βγήκε απ' το... Σκεπαστό - Απίθανη παράσταση και γέλια μέχρι... δακρύων (ΦΩΤΟ)

Γέλια μέχρι δακρύων στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, με την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου, πιστό στο καλό λαϊκό θέ...

Γέλια μέχρι δακρύων στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, με την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου, πιστό στο καλό λαϊκό θέατρο, να παρουσιάζει την κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Της θείας τα καμώματα». Εξαιρετικές ερμηνείες, άριστη σκηνοθεσία και ξεχωριστά σκηνικά και κοστούμια και κυρίως πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο.
Οι πετυχημένες ατάκες του έργου από όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αποζημιώσαν το κοινό που έφυγε κατενθουσιασμένο. Πρόκειται για μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΡΑΟΥΣ !! (2010)», του γνωστού θεατρικού δίδυμου του Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα. Είναι η ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων, που προσπαθούν, με χίλιους τρόπους, να εξαπατήσουν το Δημόσιο και να αποσπάσουν εύκολο χρήμα.
Είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κος Παπαδόπουλος που παρακολούθησε την πρεμιέρα, η δημοτική αρχή θα είναι αρωγός ώστε να παιχτεί και σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Οι παραστάσεις στο Σκεπαστό θα συνεχιστούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 9μμ
Σκηνοθετική καθοδήγηση και μουσική επιμέλεια: Κώστας Κλάγκος.


{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.