HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαρινάκης, Πλεύρης, Γιατρομανωλάκης, Κυμπουρόπουλος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

Ο Γραμματέας της Πολιτκής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης , ο Υφυπουργός Σύγ...

Ο Γραμματέας της Πολιτκής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης , ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα βρεθούν αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην Πάτρα και θα μιλήσουν σε εκδήλωση διαλόγου που διοργανώνει η Οργάνωση.
Η εκδηλώση εντάσσεται στο διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη στην Αχαΐα μετά το 14ο Συνέδριο όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα καθώς και η πρωτοβουλία που έχει αναπτυχθεί σε όλο τον Νομό για την προώθηση του μεταρρυθμιστικού Κυβερνητικού Έργου. Εκδηλώσεις που ξεκίνησαν ήδη σε Ακράτα , Σελιανίτικα , προχτές στην Πάτρα και μετά την αυριανή  επόμενος σταθμός θα είναι την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου στον Ελαιώνα (Ξενοδοχείο Σήμαντρο 8:00μμ) όπου προσκαλεσμένα είναι τα στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Διακοπτού. Στην αυριανή  εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών συλλόγων , τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.