HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέτρου και Παύλου στο Σκεπαστό (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα 29 Ιουνίου στο Σκεπαστό, η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Το εκκλησάκι των Αγίων Απο...

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα 29 Ιουνίου στο Σκεπαστό, η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό σημείο του χωριού με υπέροχη θέα το προς τον κάμπο του Σπεπαστού, το Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας και την Ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας.
Η πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε χοροστατούντος του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Αρχιμανδρίτου Καλλινίκου, συνοδεία το Γενικού Αρχιερατικού Καλαβρύτων και εφημερίου Σκεπαστού πρ. Χρήστου Μπίρμπα και του Αρχιμανδρίτου Ιακώβου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η εκκλησιαστική επιτροπή προσέφερε πλούσια κεράσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Να σημειώσουμε οτι ο Ιερός Ναός των Αγίων Αποστόλων είναι μετόχι της Ιερά Μονής Μεγάλου Σπηλαίου, είναι πλήρως ανακαινισμένο και προσφάτως εικονογραφείται

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.