Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση ηρωίνης Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύ...

Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι πώλησε σε χρήστη ναρκωτικών ουσιών 1,2 γραμμάρια ηρωίνης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη 8,15 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Χαλανδρίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σκύλος ιδιοκτησίας του, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε γυναίκα που κινούνταν πεζή.

Σύλληψη αλλοδαπής για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε γραμμάρια κάνναβη, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένας σπρέι πιπεριού.

Συλλήψεις δύο ημεδαπών για διακεκριμένη κλοπή
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15 και 17 ετών, διότι μετέβησαν σε χώρο στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων του ΔΕΔΔΗΕ και αφαίρεσαν από φορτηγό (αγροτικό) σαράντα μέτρα χάλκινα καλώδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.