HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κυκλοφορούσε μόνη και τραυματισμένη στους δρόμους - Άμεση κινητοποίηση ΕΛΑΣ, Εισαγγελέα, ΕΚΑΒ και Νοσοκομείου

49χρονη με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, κυκλοφορούσε μόνη και τραυματισμένη στην Πούντας - Καλαβρύτων σήμερα Παρασκευή 10/6. Διερχό...

49χρονη με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, κυκλοφορούσε μόνη και τραυματισμένη στην Πούντας - Καλαβρύτων σήμερα Παρασκευή 10/6. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και δυο περιπολικά του Α.Τ. Καλαβρύτων, έσπευσαν αμέσως και την εντόπισαν στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου. Η 49χρονη αιμόφυρτη στο πρόσωπο δεν ήταν συνεργάσιμη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την πείσουν ωστε να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων για πρώτες βοήθειες αλλά και να αναζητήσουν συγγενικά της πρόσωπα.  

Μετά από αρκετή προσπάθεια, υπομονή, διακριτικότητα και άψογο χειρισμό της δύσκολης κατάστασης, οι αστυνομικοί την ηρέμησαν και την έπεισαν να την οδηγήσουν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως και ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων που ήταν σε συνεχή επαφή με τα όργανα της τάξης. 

Η 49χρονη κάτοικος Αθηνών βρέθηκε στα Καλάβρυτα άγνωστο πως και το μόνο που ζητούσε επίμονα ήταν να την πάνε οι Αστυνομικού στον... Δομοκό. Μετά τις πρώτες βοήθειες και αφού διαπιστώθηκε οτι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγείας της, διατάχθη ακούσια εξέταση για τυχόν ψυχιατρική νοσηλεία και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική της Αθήνας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων.

ρεπορτάζ Νίκος Κυριαζής
kalavrytanews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.