HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον Ελαιώνα

Συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στον Ελαιώνα την Τρίτη 14 Ιουνίου. Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ, αναφέρει: Μετά το...

Συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στον Ελαιώνα την Τρίτη 14 Ιουνίου. Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ, αναφέρει: Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον Νομό της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.
Επόμενος σταθμός μετά την Ακράτα και τα Σελιανίτικα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας η συνδιοργάνωση της τρίτης συνάντησης Στελεχών από τον πρώην Δήμο Διακοπτού η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον Ελαιώνα «Ξενοδοχείο Σήμαντρον».
Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα , και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».
Θα ακολουθήσει αντίστοιχη συγκέντρωση στο Αίγιο ενώ προετοιμάζονται οι διαδοχικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Δυτική Αχαΐα.

Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα
Συνεχίζεται μεθαύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου ο κύκλος Σεμιναρίων εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και ο Α’ Κύκλος περιλαμβάνει τρεις ακόμα αντίστοιχες
συγκεντρώσεις στελεχών οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη (7.30μμ) όλο τον Ιούνιο και ειδικότερα
15 , 22 , και 29.
Οι συγκεντρώσεις διαλόγου θα φιλοξενούνται στα γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.