HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΑΧΑΪΑ Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση τροχαίου ατυχήματος Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στη Νέα Εθ...

ΑΧΑΪΑ
Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση τροχαίου ατυχήματος
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, στο ύψος των Σελιανίτικων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας όχημα, πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις αστυνομικών για έλεγχο και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.
Παράλληλα ο συλληφθείς αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (4,3) γραμμαρίων και (75) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών και εννέα μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απείθεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Δουναιίκων Μυρτιάς, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (8,2) γραμμαρίων.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το πρωί, αφαίρεσε από ανασφάλιστο φορτηγό αυτοκίνητο ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και έγγραφα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη μέσω υπολογιστή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπή γυναίκα, προσποιούμενος λογιστή και με το πρόσχημα άμεσης αίτησης για την καταβολή επιδόματος, της απέσπασε τους προσωπικούς τραπεζικούς της κωδικούς και αφαίρεσε από τον λογαριασμό της, το χρηματικό ποσό των 12.900 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Λιδορικίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.