Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Όλα έτοιμα για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα - Όλες οι λεπτομέρειες

Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821 στο δεσπόζοντα λόφο απέναντ...

Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821 στο δεσπόζοντα λόφο απέναντι από την ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα, με τη συμμετοχή της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Ασπασίας Στρατηγού και της ορχήστρας Νέας Ιωνίας Βόλου "Εστουδιαντίνα" την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Με την συναυλία αυτή ο Δήμος Καλαβρύτων τιμά την επέτειο της συμπλήρωσης 100 χρόνων απ’ την εθνική τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής. Παράλληλα, η επιλογή του χώρου για τη φιλοξενία της συναυλίας συμβολικά παραπέμπει και στην επέτειο των 201 χρόνων απ’ την Ύψωση του Λαβάρου και την κήρυξη της Επανάστασης στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας.
Η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου στο Δήμο Καλαβρύτων, καθώς το ίδρυμα εξ ολοκλήρου θα καλύψει το σύνολο των δαπανών για την συναυλία.

«Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω»
Ο Γιώργος Νταλάρας, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή, φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα σπουδαίο μουσικό αφιέρωμα με τίτλο «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω». Αφιέρωμα και στα 100 χρόνια απ’ τη γέννηση του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και δασκάλου του, Απόστολου Καλδάρα

Ετοιμασίες
Από σήμερα Τρίτη, παραμονή της συναυλίας, ο χώρος στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας, άρχισε να διαμορφώνεται για την μεγάλη συναυλία. Η εξέδρα θα στηθεί μπροστά στο μνημείο και στον περιβάλλοντα χώρο θα τοποθετηθούν περίπου 1500 θέσεις. Να θυμίσουμε οτι η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο όταν οι θέσεις καλυφθούν η πρόσβαση στο χώρο του μνημείου θα απαγορευθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, από την Πάτρα έχουν προγραμματίσει να έρθουν στα Καλάβρυτα 12 λεωφορεία και 2 από Αιγιάλεια. Η είσοδος του κοινού θα επιτραπεί από 7μμ. με τα αυτοκίνητα και λεωφορεία να επιτρέπονται έως την διασταύρωση με το μνημείο και από εκεί λεωφορεία του Δήμου θα ανεβάζουν τον κόσμο.
Για να απολαύσουν περισσότεροι την συναυλία, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων θα στηθεί οθόνη που θα μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση.
Η συναυλία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στης 8:30μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.