HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Σημαντικό Επιστημονικό Συνέδριο με υψηλές παρουσίες

Ένα σημαντικό επιστημονικό συνέδριο διοργανώνει στα Καλάβρυτα το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου 2022 η Α’ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΚΠΑ...

Ένα σημαντικό επιστημονικό συνέδριο διοργανώνει στα Καλάβρυτα το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου 2022 η Α’ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΚΠΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων με σημαντικές παρουσίες από την επιστημονική κοινότητα και παράπλευρες εκδηλώσεις, όπως επίσκεψη στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, επίσκεψη στα Φίλια, τόπο καταγωγής του καθηγητή Γεωργίου Κ. Ζωγράφου και συνεδρία στο Σκεπαστό τόπο καταγωγής του καθηγητή κ. Πολυδώρου.
Τα Καλάβρυτα, ρίζα πολλών επιφανών επιστημόνων, έχει εδώ και χρόνια καταστεί, κέντρο σημαντικών επιστημονικών συναντήσεων, με τις πρωτοβουλίες των κορυφαίων στο χώρο τους, συμπατριωτών μας και την συμμετοχή παγκοσμίου φήμης καθηγητών κάνοντας τον τόπο μας σημείο αναφοράς στην επιστημονική κοινότητα και τον αναδεικνύει ως κέντρο και του συνεδριακού τουρισμού.

Το Πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.