HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

175 επαγγελματικά αλυσοπρίονα Δωρεά από την STIHL στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος

Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξι...

Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου, του Διευθύνοντα Σύμβουλου της STIHL Hellas Ηλία Ραβάνη και του Εμπορικού Διευθυντή της Praktiker, Δημήτρη Μάγκου, πραγματοποιήθηκε τελετή δωρεάς εκατόν εβδομήντα πέντε (175) αλυσοπρίονων και όλα τα παρελκόμενά τους αξίας 110.000 ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, στις εγκαταστάσεις της 1ης Ε.Μ.Α.Κ, στην Ελευσίνα Αττικής.

Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος τόνισε στον χαιρετισμό του: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την γενναία αυτή πρόσφορά σας, δεδομένου ότι τα αλυσοπρίονα, είναι εργαλεία που χρησιμοποιεί ιδιαίτερα το Πυροσβεστικό Σώμα. Φέτος, είναι απαραίτητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά διότι θα διανεμηθούν στις νεοσύστατες Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.ΔΕ) οι οποίες αποτελούνται από 500 νέους εκπαιδευμένους δασοκομάντος. Είναι γνωστό, ότι η χρήση τους κρίνεται αναγκαία τόσο στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών όσο και στον αστικό ιστό σε περιπτώσεις παροχών βοηθείας από πτώσεις δέντρων».

O Διευθύνων σύμβουλος της STIHL HELLAS, Ηλίας Ραβάνης, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, εξήρε το σημαντικό και εξαιρετικά δύσκολο έργο τόσο του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος και δήλωσε: «Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η φύση είναι το σπίτι μας, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενισχύσουμε τη θετική επίδραση της επιχειρηματικής μας δράσης στην κοινωνία, στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Σύνθημα μας είναι: «Να κάνουμε το καλό καλύτερο με κάθε γενιά, για κάθε γενιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.