Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολυεθνική άσκηση Tiger Meet στον Άραξο

Ξεκίνησε την Δευτέρα 9 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου, η πολυεθνική αεροπορική άσκηση μεσαίας κλίμακας «NATO Tiger M...



Ξεκίνησε την Δευτέρα 9 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου, η πολυεθνική αεροπορική άσκηση μεσαίας κλίμακας «NATO Tiger Meet 2022» στην 116 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση του Αράξου.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, σκοπός της άσκησης είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας επιχειρησιακή εκπαίδευση υπό το πνεύμα «Εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις» βελτιώνοντας τις δεξιότητες και τη συνεργασία των μελών στη διεξαγωγή σύνθετων επιχειρήσεων.
Η άσκηση θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών δυνάμεων από την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και το ΝΑΤΟ.
Επίσης, συμμετέχουν η Αυστρία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Πολωνία με παρατηρητές, προσωπικό και μέσα, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.
(φωτο αρχείου από παλαιότερες ασκήσεις στην περιοχή των Καλαβρύτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.