HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Tα Θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας (δημοτικό κτίριο στην οδό Αγ. Αλεξίου), την 27η του μηνός Μαΐου...



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας (δημοτικό κτίριο στην οδό Αγ. Αλεξίου), την 27η του μηνός Μαΐου του έτους 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και δια τηλεδιάσκεψης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί πραγματοποίησης συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, στις έδρες των Δημοτικών ενοτήτων Αροανίας, Παΐων και Κλειτορίας.
2. Περί διαμαρτυρίας – έκδοσης ψηφίσματος και άλλων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος Καλαβρύτων της Τράπεζας Πειραιώς.
3. Περί του από 28 Απριλίου 2022 αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσενέ, σχετικά με το τέλος παρεπιδημούντων.
4. Περί δημιουργίας (ανοίγματος) νέου λογαριασμού σε Τράπεζα, για τη λειτουργία της «Πλατφόρμας Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων και ορισμού δημοτικών υπαλλήλων για την κίνηση του λογαριασμού και την διαχείριση ηλεκτρονικά όλων των εξοφλημένων δηλώσεων.
5. Περί επιβολής και καθορισμού του δημοτικού τέλους χρήσης των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Καλαβρύτων.
6. Περί δημιουργίας (ανοίγματος) νέου λογαριασμού σε Τράπεζα, για τη λειτουργία της «Πλατφόρμας επί του τέλους χρήσης των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Καλαβρύτων και ορισμού δημοτικών υπαλλήλων για την κίνηση και την διαχείριση του λογαριασμού αυτού .
7. Περί Κανονισμού χρήσης παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Καλαβρύτων.
8. Περί Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2022.
10. Περί πραγματοποίησης Εκδηλώσεων Μνήμης στις Kοινότητες του Δήμου μας: α) Τέλεση μνημοσύνου για τον πεσόντα στην Κύπρο Σωτήριο Τζουρά στις Κορφές 10-07-2022, β) Τέλεση μνημοσύνου για τον πεσόντα στις 11-05-1964 στην Κύπρο (Λοχαγό του Ελληνικού Στρατού) Καλαβρυτινό Βασίλειο Καποτά, γ) Τέλεση μνημόσυνου για τον Ηρακλή Πετιμεζά, στα Καλάβρυτα τον Ιούλιο 2022, γ) Τέλεση μνημοσύνου για τα θύματα βομβαρδισμού από τους Γερμανούς ναζιστές τον Ιούλιο του 1943, στην Κοινότητα Τρεχλού τον Ιούλιο 2022 και δ) τέλεση μνημόσυνου για την Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα στα Καλάβρυτα στις 14-8-2022.
11. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου αδελφοποίησης του Δήμου Καλαβρύτων με το Δήμο ΝΕΜΕΤΣΚΑ της Σλοβακίας.
12. Περί αδυναμίας της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για τη σύνταξη των απαιτουμένων τοπογραφικών διαγραμμάτων στο πλαίσιο της διαδικασίας των διοικητικών αποβολών.
13. Περί ανάγκης δημιουργίας νέου Κοιμητηρίου στα Καλάβρυτα και έναρξης διαδικασιών χωροθέτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.