HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Mega Four 4×4 στην Βλασία 14 και 15 Μαΐου

Η Λέσχη 4×4 Πάτρας Skarta Ekato μετά την απαραίτητη έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της Ε...



Η Λέσχη 4×4 Πάτρας Skarta Ekato μετά την απαραίτητη έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της ΕΠΑ και την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος θα διοργανώσουν τον αγώνα «3ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου στην περιοχή της Βλασίας του Δήμου Καλαβρύτων. Την Παρασκευή 13 Μαΐου το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, με την πανηγυρική εκκίνηση να γίνεται στο ίδιο σημείο στις 21:00 της ίδιας μέρας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην μαγευτική και καταπράσινη κοινότητα της Βλασίας, με 4 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και άλλες τόσες για την Ομάδα ENTRY.
Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, με τα δεδομένα να καταγράφουν την αυξητική πορεία του θεσμού. H ΕΠΑ–ΟΜΑΕ έχει προκηρύξει «μικτό» Πανελλήνιο Κύπελλο με αγώνες Mega Four και Wild Terrain. Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, με την δωρεάν διαμονή για τα πρώτα 25 πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή. Επίσης το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου θα υπάρχει Ειδικός χώρος όπου θα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα του αγώνα με φύλαξη. Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας θα ανακοινώσει σύντομα ακόμα αρκετές παροχές για την διευκόλυνση των αγωνιζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.