HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΑΧΑΙΑ Σύλληψη ανήλικης για κλοπή σε ΑμεΑ Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 13...



ΑΧΑΙΑ
Σύλληψη ανήλικης για κλοπή σε ΑμεΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 13χρονη, διότι προσέγγισε πολίτη που είναι άτομο με αναπηρία και αφαίρεσε από το αναπηρικό αμαξίδιό, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για ληστεία
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι προσέγγισε αλλοδαπό άνδρα, που κινούνταν πεζός και του αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη σε βάρος ενός αλλοδαπού

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος τον Ιούλιο του έτους 2021, έλαβε από ημεδαπό άνδρα προκαταβολή 3.000 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου, που θα του το μετέφερε από ευρωπαϊκή χώρα στην χώρα μας, χωρίς μέχρι σήμερα να του παραδώσει το αυτοκίνητο, ενώ επιπλέον διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν αυτοκίνητα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα βίαιης προσαγωγής για υπόθεση ληστείας
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αναζητούνταν με δύο εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Ανακρίτριας Αγρινίου για να απολογηθεί για υπόθεση ληστείας.

ΗΛΕΙΑ
Σύλληψη ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε φθορές σε δύο ΑΤΜ τραπεζών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα εφοδιασμού ενός φορτηγού με καύσιμα, κατάφερε και του απέσπασε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης και αφαίρεσε από τον λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για καλλιέργεια ναρκωτικών
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, διότι σε αγροτική περιοχή της Γαστούνης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς τρία φυτά κάνναβης, που καλλιεργούνταν σε γλαστράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.