Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν κατεβαίνει η Αναγέννηση Πατρών στο παιχνίδι με τα Καλάβρυτα

Δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στα Καλάβρυτα η Αναγέννηση Πατρών για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των Play Out. Η ΕΠΣ Αχαΐας κατοχύρωσε τον ...



Δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στα Καλάβρυτα η Αναγέννηση Πατρών για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των Play Out. Η ΕΠΣ Αχαΐας κατοχύρωσε τον αγώνα 3-0 υπερ των Καλαβρύτων και ένα ακούραστο 3ποντο. 
Οι λόγοι που οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας του Λαδόπουλου σε αυτή την απόφαση κάνουν λόγο για αδυναμία συγκρότησης αποστολής.
Πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση των play-out στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας και 18 ομάδες μάχονται για τις 8 θέσεις παραμονής στην μεγάλη κατηγορία και για να είμαστε πιο ακριβείς από την 5 θέση του βαθμολογικού πίνακα έως και την 15η, όλα είναι ρευστά. 
Τα Καλάβρυτα έχουν την "τύχη στα χέρια τους" με τις επόμενες 5 αναμετρήσεις να είναι καθοριστικές. Οι εκτιμήσεις και οι υπολογισμοί κάνουν λόγο για όριο παραμονής τους 23-24 βαθμούς. Τα Καλάβρυτα έχουν 15 πλέον βαθμούς και απομένουν οι αναμετρήσεις, Λιμνοχώρι - Καλάβρυτα, Ηρακλής - Καλάβρυτα (άνευ αγώνα 3ποντο για τα Καλάβρυτα), Καλάβρυτα - Εθνικός και Καλάβρυτα - Ίκαρος Πετρωτού, με τα Καλάβρυτα να θέλουν 12 βαθμούς.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου, έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒAΤΟ 7/5
Γήπ.:Προσφυγικών: Α.Π.Ο. Αρόη-Δαβουρλής K. 92, Κώστας Ανδριανός
Γήπ. Θ.Χρυσανθόπουλος: Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Πάτρα 2005, Νίκος Χρονάς
Γήπ. Ρίου: Άνω Καστρίτσι-Αχαιός Σαραβαλίου, Γιώργος Παπαδόπουλος
Γήπ. Δημοτικό Στ. Αιγίου: Θύελλα Αιγίου-Δόξα Νιφορεΐκων, Αλέξανδρος Φωκάς
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5
Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 4μ.μ.: Πήγασος Μπεγουλακίου-Ικαρος Πετρωτού, Κώστας Τηλιγάδας
Γήπ. Ρίου, 5μ.μ.: Αετός Ρίου-Λιμνοχώρι, Γιάννης Πράνταλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.