HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για ληστεία Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία ...



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, οι οποίοι στις 21-5-2022 σε περιοχή της Αχαΐας, ασκώντας σωματική βία σε ηλικιωμένο ημεδαπό, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα ρολόι χειρός και την γκλίτσα του.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος απέστειλλε email με απατηλά στοιχεία και με το πρόσχημα της κερδοφόρας επένδυσης σε κρυπτονομίσματα αφαίρεσε 10.500 από πολίτη.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι επικοινώνησαν μέσω email με υπευθύνους εταιρείας, που έχει υποκατάστημα στην Πάτρα και προσποιήθηκαν συνεργαζόμενη εταιρεία με έδρα το εξωτερικό.
Στη συνέχεια οι απατεώνες, με το πρόσχημα της τακτοποίησης μεταξύ των εμπορικών συναλλαγών, έπεισαν τους υπεύθυνους της επιχείρησης να καταθέσουν τμηματικά το χρηματικό ποσό των 135.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.