HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.ΤΣΕΝΕΣ: Αντίδραση ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής μας

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου - Κ.Υ Καλαβρύτων, το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζα...



Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου - Κ.Υ Καλαβρύτων, το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα, θέμα που έφερε στην δημοσιότητα το kalavrytanews.com, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τσενές, εκφράζει με επιστολή του, εκφράζει, τον έντονο προβληματισμό του, για την επικείμενη υποβάθμιση και ερημοποίηση του Δήμου Καλαβρύτων.
Η επιστολή του κ. Τσενέ έχει ως εξής:
Καλάβρυτα 17 Μαΐου 2022
Τις τελευταίες ημέρες, διαβάζοντας πλήθος δημοσιευμάτων και ανακοινώσεις βουλευτών του νομού μας, τόσο για την αναβίωση του σεναρίου του 2013 που αφορούσε την υποβάθμιση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Καλαβρύτων, όσο και για το φημολογούμενο κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα, οι κάτοικοι του Δήμου μας ζουν μεταξύ φημών και πραγματικότητας.
Επίσης πρόσφατες ανακοινώσεις θεσμικών συλλογικών οργάνων που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρονται στη μεταφορά του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων.
Όλα τα παραπάνω και με δεδομένο επίσης ότι ο Δήμος Καλαβρύτων έχει τα τελευταία χρόνια αποψιλωθεί από βασικές υπηρεσίες, όπως πρόσφατα το Υποθηκοφυλακείο, το Ι.Κ.Α. οι Δ.Ο.Υ. Καλαβρύτων και Κλειτορίας, Τράπεζα Πειραιώς κατάστημα Κλειτορίας το γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης, Κτηνιατρεία κ.α.., είναι φυσικό να δημιουργούν κλίμα ανησυχίας και προβληματισμού.
Οι εμπειρίες μας έως τώρα μας έχουν διδάξει, ότι αν δεν αγωνιστεί σύσσωμη η κοινωνία του Δήμου μας με μπροστάρηδες τη Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς φορείς, δεν πρόκειται να υπάρξει αποτέλεσμα.
Αν θα επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί όλος αυτός ο σχεδιασμός, θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι μπροστά στην επικείμενη και πλήρη ερημοποίηση του Δήμου μας.
Πρώτα η Δημοτική Αρχή, θα πρέπει να βγει από το νιρβάνα τον οποίο ζει και να αναλάβει πρωτοβουλίες για το συντονισμό της αντίδρασης όλης της κοινωνίας, με μοναδικό σκοπό, να διεκδικήσουμε αυτά τα οποία δικαιούμαστε διαχρονικά, καθώς και να διασώσουμε όλα όσα είχαμε στο Δήμο μας.
Προς την κατεύθυνση αυτή και για να σταματήσει η έως τώρα ολιγωρία της δημοτικής αρχής, ζητώ άμεσα τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, με μοναδικό θέμα την “οργάνωση αντίδρασης ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής μας”.
Για το σκοπό αυτό, πρέπει άμεσα να θέσουμε προ των ευθυνών τους, τους εμπλεκόμενους Υπουργούς, τους βουλευτές του Νομού, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων με την διττή ιδιότητα που κατέχει ως Δήμαρχος και ως Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδος, πρέπει να ενεργήσει άμεσα και συλλογικά για να υπάρξει αποτέλεσμα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα φέρει βαρύτατη ευθύνη.
Γιώργος Τσενές
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.