HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ένα βήμα πριν τη Β' Εθνική

Η Παναχαϊκή έγινε το απόλυτο αφεντικό για την άνοδο, επικρατώντας 1-0 της Ηλιούπολης στο ντέρμπι, στην Αγυιά που γέμισε από 3.000 φιλάθλους...



Η Παναχαϊκή έγινε το απόλυτο αφεντικό για την άνοδο, επικρατώντας 1-0 της Ηλιούπολης στο ντέρμπι, στην Αγυιά που γέμισε από 3.000 φιλάθλους, με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να είναι ο πρωταγωνιστής.
Η Παναχαϊκή μόλις στο 10ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χαντί, ο Τσακμάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα η Ηλιούπολη θα απειλήσει με το φάουλ του Ζέλου που θα καταλήξει άουτ, ενώ στο 17ο λεπτό ήταν η σειρά του Λόρι Κέρι να ανησυχήσει τους φιλοξενούμενους με εκτέλεση φάουλ.
Στο 22ο λεπτό ο Ζέλος βρήκε τον Μπουσάι αυτός σούταρε, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της Παναχαϊκής. Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κέρι από καλό σημείο ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης, Τσάκαλος έδιωξε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την πατρινή ομάδα.
Στο δεύτερο μέρος την πρώτη καλή στιγμή την είχε η Ηλιούπολη στο 48΄ με το χτύπημα φάουλ από τον Γάγγο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ Στο 70΄ φάουλ του Γάγγου από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ του Χαντί η μπάλα έφτασε στην εστία του τερματοφύλακα Τσάκαλου, εκεί βρισκόταν ο Λιποράτσε, αλλά δεν πρόλαβε να την «σπρώξει» στα δίχτυα.
Και φτάνουμε στο 74ο λεπτό. Ο Λεωνίδας Κυβελίδης μπήκε πριν από δύο λεπτά στον αγώνα και μετά από φάση διάρκειας, ο έμπειρος φορ βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυά για το 1-0. Στο 81΄ σπουδαία ευκαιρία για την Παναχαϊκή όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κέρι και ο Λιποράσε έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας), Τριαντάφυλλο (Κορινθίας).
Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράτσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (61΄Τεγούσης), Στεργίδης, Καρακλάϊτς (72΄ Κυβελίδης), Κέρι, Αλεξόπουλος, Χαντί (90΄Καρπαθάκης).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Β. Χαντές): Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (76΄Σταύρου), Κουτσογκίλας, Κρητικός, Μαλάι (46΄Γεωργιάδης), Ταβάρες, Γάγγος, Ντηνιωτάκης, Ζέλος (67΄Σάμιος), Μπάξτον (68΄Πολίτης).
Τα σημερινά αποτελέσματα:
Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-0 (74΄Κυβελίδης, Δοκάρι: 11΄Τσακμάκης)
Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ 2-0 (9΄Σαρβανίδης, 37΄Mελλισόπουλος)
Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός 0-0
Ρεπό: Προοδευτική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.