Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυνατότητα πληρωμής του ΕΝΦΙΑ με πιστωτικές κάρτες σε άτοκες δόσεις

Tη δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής του ΕΝΦΙΑ με πιστωτικές κάρτες, μέχρι και σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις (τρεις μέρες πριν από την εκπνοή της π...



Tη δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής του ΕΝΦΙΑ με πιστωτικές κάρτες, μέχρι και σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις (τρεις μέρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας), δίνουν οι τράπεζες στους φορολογούμενους.
Ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα πληρωμής μέχρι και σε 12 μηνιαίες δόσεις και την κάθε επιμέρους δόση του ΕΝΦΙΑ. Μέσω των πιστωτικών καρτών των τραπεζών και με άτοκες δόσεις μπορούν επίσης να εξοφληθούν οι δόσεις του φόρου εισοδήματος και λοιπές Βεβαιωμένες Οφειλές εκτός Ρύθμισης, επίσης έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Όπως έχουν επισημάνει αρμόδια τραπεζικά στελέχη ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός φορολογουμένων εξοφλεί τις οφειλές του από τα εναλλακτικά ψηφιακά τραπεζικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη δυνατότητα άτοκων δόσεων. Είτε μέσω του internet και mobile banking των τραπεζών, καθώς οι χρήστες του κάθε δικτύου έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια για το καθένα ξεχωριστά, είτε μέσω του δικτύου των ΑΤΜ των τραπεζών καθώς και του phone banking.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.