HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΑΧΑΙΑ Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στη ΒΙΠΕ Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας,...



ΑΧΑΙΑ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στη ΒΙΠΕ Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ενήλικος ημεδαπός και ένας 17χρονος, διότι προχθές το βράδυ αφαίρεσαν από περιφραγμένο αγρόκτημα άνδρα, σωληνώσεις και βάνες συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο 17χρονοι ημεδαποί, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

ΗΛΕΙΑ
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες σε ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο άτομα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 5,3 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 5,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

ΑΙΤΩΛΙΑ
Σύλληψη δυο ανήλικων για κλοπή
Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 14 ετών, διότι προχθές το βράδυ εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε κατάστημα και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές, αξίας (300) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.