HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση - Κάλεσμα της Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων

Ανακοίνωση - κάλεσμα για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή, για την ανάδειξη προέδρου και νέας Κεντρικής Ε...



Ανακοίνωση - κάλεσμα για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή, για την ανάδειξη προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής, εξέδωσε η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Στην Ανακοίνωση αναφέρει:
Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΚΑΛΑΒΡΎΤΩΝ καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες της επαρχίας μας να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία στις 15 ΜΑΪΟΥ στέλνοντας πίσω τον λογαριασμό.
Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στις 15 ΜΑΪΟΥ και ώρα 8:00 π.μ έως 20:00 μ.μ στο ΠΕΤΡΙΝΟ (κεντρική πλατεία Καλαβρύτων) και στην Κλειτορία, στο Δημοτικό κτήριο (χώρο των ΚΕΠ).
Όλοι οι προοδευτικοί συμπολίτες μας ακόμα και αν δεν είναι ακόμα μέλη καλούνται να παρευρεθούν και να συμμετέχουν. 

Λειτουργία Γραφείων 
Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ Καλαβρύτων σας ενημερώνει την λειτουργία των γραφείων της επί της οδού Δημάρχου Πάνου Πολκα (πλησίον νοσοκομείου Καλαβρύτων )

Οδηγός για τις εκλογές της 15ης Μαΐου
1. Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο;
Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα. -Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθείτε εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκετε, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

2. Πώς ψηφίζω για την Κεντρική Επιτροπή;

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.
Ψηφίζετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στην οποία ανήκετε.
Εάν τυχόν τα μέλη αυτά βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν τότε θα έχουν δικαίωμα ψηφου ΜΟΝΟ για την εκλογή προέδρου.

3. Πότε ψηφίζω;
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.

4. Πού ψηφίζω;
Σε κάθε περιφέρεια έχουν οριστεί εκλογικά κέντρα.

5. Τι πρέπει να έχω μαζί μου;
Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.