HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,  μια ημ...



Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,  μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύλληψη αλλοδαπών  για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα. 

Σύλληψη ημεδαπών  για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος & παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι, ηλικίας 16 και 15 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που διενεργήθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην καρότσα του οχήματος και κατασχέθηκαν μία σωλήνωση εξάτμισης αυτοκινήτου, σίδερα οικοδομικής χρήσης και ένα καζανάκι πορσελάνης, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. 
Παράλληλα συνελήφθησαν οι γονείς των δυο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική σιδερογροθιά με αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.