HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Αχαΐας κ. Σολδάτος Βασίλειος συνοδευόμενος από τ...



Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Αχαΐας κ. Σολδάτος Βασίλειος συνοδευόμενος από τον Πυραγό κ. Αγαλόπουλο Γρηγόριο και τον κ. Μπέκα Παύλο.
Σε συνάντηση τους στο Πέτρινο με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο, τον Βοηθό Δημάρχου- Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Ζησιμόπουλο Ζήσιμο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλ/των κ. Μπαλντά Κων/νο συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα συντονισμού, πρόληψης και άμεσης επέμβασης εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2022.
Στη συνάντηση, επίσης, παραβρέθηκαν: ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος Ευθύμιος, ο Διοικητής του Α.Τ. Καλ/των κ. Σταθούλιας Βασίλειος και η Δασάρχης Καλ/των κ. Κολλύρου Αικατερίνη, οι οποίοι αποτελούν μέλη του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλ/των, καθώς και ο κ. Βαρβιτσιώτης Κων/νος και ο κ. Μιχαλόπουλος Δημήτριος της Π.Υ. Καλ/των.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Σολδάτο το λεύκωμα της Επανάστασης του 1821, καθώς και το λεύκωμα του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.