Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσός βαθμός για τα Καλάβρυτα στο Λιμνοχώρι

Παίζοντας με πάθος η Α.Ε.Καλαβρύτων σε μια δύσκολη έδρα όπως το Λιμνοχώρι, πήρε την ισοπαλία και έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί "χ...



Παίζοντας με πάθος η Α.Ε.Καλαβρύτων σε μια δύσκολη έδρα όπως το Λιμνοχώρι, πήρε την ισοπαλία και έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι" στην μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Η αναμέτρηση στο Λιμνοχώρι ήταν μια "μάχη" κέντρου με λίγες φάσεις αλλά με πολύ δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες. Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Χρονά

Τα Καλάβρυτα έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς βρίσκονται στην 12η θέση αλλά έχουν ένα ακόμα 3ποντο με τον Ηρακλή Πατρών άνευ αγώνα στην εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. Ακολουθούν τα δύο τελευταία παιχνίδια εντός έδρας με Εθνικό Πατρών και Ίκαρο Πετρωτού και με 2 νίκες τα Καλάβρυτα θα συγκεντρώσουν 23 βαθμούς, μια βαθμολογία που θα είναι και το όριο παραμονής. 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Λιμνοχώρι-Καλάβρυτα 0-0
Αχαιός Σαραβαλίου-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-4 (21′ Νικολόπουλος – 24′ Αθανασόπουλος, 30′ Καλούδης, 52΄Χρονόπουλος, 60΄Καράγιωργας)
Αναγέννηση Πατρών-Θύελλα Αιγίου 0-2 (37′, 54΄πεν. Διαμαντόπουλος, Δοκάρια: 77΄Νικολόπουλος – 70΄Καραΐνδρος)
Ίκαρος Πετρωτού-Α.Π.Ο. Αρόης 3-0





  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.