HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού άνδρα που αναζητούνταν για διακίνηση ναρκωτικών στα όρια του αυτοφώρου Συνελήφθη γυναίκα στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικώ...



Σύλληψη ημεδαπού άνδρα που αναζητούνταν για διακίνηση ναρκωτικών στα όρια του αυτοφώρου
Συνελήφθη γυναίκα στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών σχετικού Δελτίου Τύπου μας, σας γνωρίζουμε ότι συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και ο δεύτερος διακινητής ναρκωτικών (ημεδαπός άνδρας) που αναζητούνταν, στα όρια του αυτοφώρου.
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, είχαν πραγματοποιήσει έρευνα στην οικία που διέμεναν οι δυο κατηγορούμενοι, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν δυο συσκευασίες, που περιείχαν (901) γραμμάρια κάνναβης, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες στην εσοχή του ταβανιού.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.